Vraag & Antwoord

Wat zijn de voordelen van het huren van kerstdecoratie


Created with Sketch.

Het huren van kerstdecoratie biedt vele voordelen ten opzichte van het zelf aanschaffen. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

  • Geen omkijken naar de decoratie van uw bedrijf of instelling;
  • Vooraf een optimale indruk van de decoratie en achteraf geen verassingen;
  • Vakkundige plaatsing en demontage;
  • Opslag en onderhoud wordt uit handen genomen;
  • Gebruik van topkwaliteit producten.

Hoe werkt het huren van kerstdecoratie

Created with Sketch.

Afhankelijk van uw wensen, stellen wij passende decoratie voor met de beleving die u voor ogen heeft. Op de werkwijzepagina wordt in eenvoudige stappen uitgelegd hoe u verzekerd bent van uw decoratie tijdens de kerst. 

Kan er ook 1 product worden gehuurd

Created with Sketch.

Ja, ook dat is mogelijk. Wanneer u in het offerteformulier uw wens(en) formuleert, kunnen wij u een passende aanbieding doen 

Kunnen jullie adviseren in kerstdecoratie voor een bedrijf of instelling?


Created with Sketch.

Ja, dat is zeker mogelijk en ook gebruikelijk, wanneer u kerstdecoratie wilt voor uw bedrijf of instelling dan gaan wij in overeenstemming met u een concept bepalen. Hierna kan de toepassing in uw organisatie en/of de omgeving worden vastgesteld en gepresenteerd. 

Wat voor producten kunnen er gehuurd worden?


Created with Sketch.

Wij hebben een groot assortiment  met vele soorten decoratie als verlichting, kerstbomen, ornamenten, enz. Zie hiervoor ook de producten pagina. Gezien de specifieke wensen van elke klant is het altijd mogelijk om maatwerk aan te leveren. 

Waar leveren jullie?


Created with Sketch.

Wij leveren door heel Nederland. Mede doordat wij naast ons hoofdkantoor midden in Nederland gevestigd zijn zitten wij altijd dichtbij onze klanten.