Tree Calculator

Wanneer u winkelstraten en pleinen extra sfeervol wilt verlichten biedt de SparklingDeco boomverlichting uitstekende mogelijkheden. De takken van de boom worden met minilampjes voorzien van permanente verlichting en volgen de contouren van de boom. De boomverlichting is boomvriendelijk. Het wordt zodanig aangebracht dat de boom niet wordt beschadigd en de bedrading niet snel zal vergroeien met de boom.


Boomverlichting bestaat uit mini LED’s of LED’s, die met een onderlinge afstand van ca. 15 centimeter op een tweelingsnoer zijn gemonteerd. Het LED-lampje heeft een transparante behuizing waardoor er een prachtige “rondom” uitstraling ontstaat. De lampjes kunnen onderling uitgewisseld worden, wanneer er een lampje stuk is blijven de andere lampjes gewoon branden. De boomverlichting wordt gevoed door een transformator die onderin de kruin van de boom bevestigd wordt. De transformator is geschikt voor buitengebruik en kan na het seizoen verwijderd worden.


Naast de eenmalige montage kan SparklingDeco ook het onderhoud van de boomverlichting voor u verzorgen. Hierbij wordt de verlichting jaarlijks gecontroleerd en eventueel gerepareerd. Ook worden de trafo’s en voedingskabels jaarlijks ge(de)monteerd. Onze monteurs zorgen ervoor dat de bekabeling van de boomverlichting de groei van de boom niet belemmert en verrichten in overleg eventueel wat licht snoeiwerk zodat de verlichting zichtbaar blijft. De looptijd van het onderhoudscontract is vijf jaar. Na afloop kan een passende renovatie ervoor zorgen dat de boomverlichting weer vijf jaar langer meegaat.


U kunt met behulp van de treecalculationtool een berekening maken van de hoeveelheid benodigde verlichting voor uw boom. Uiteraard zijn wij graag bereid een offerte voor boomverlichting in uw tuin te maken. U kunt uw aanvraag met foto’s van de betreffende boom/bomen mailen naar info@sparklingdeco.net