SoulMates InterActive

Een team van LED specialisten met alle kennis en creativiteit in huis, dat is SoulMates InterActive. Het bedenken en ontwikkelen van unieke LED producten is onze specialiteit waarbij geen uitdaging te groot is. Het team van SoulMates InterActive bestaat uit creatieve mensen die werkzaam zijn binnen de wondere wereld van de LED verlichting. DMX of ArtNEt sturing, voor de specialisten van CreativeLED is voor iedere vraag een oplossing. Wij stoppen pas met het creatieve proces als de oplossing gevonden is en u als opdrachtgever tevreden bent.


LED verlichting in zijn unieke vorm en mogelijkheden hoeft naar onze mening niet duur te zijn. CreativeLED creëert betaalbare oplossingen op basis van verhuur. Als opdrachtgever betrekken bij het gehele proces. Van concept ontwikkeling tot realisatie. Wilt u een 3D animatie of LED visual van het door u gewenste product; ook deze specialisten heeft  

SoulMates InterActive  in huis. Zodat u een goed beeld hebt van wat er als eindproduct opgeleverd wordt. Voor verschillende opdrachtgevers heeft SoulMates InterActive reeds mooie LED projecten mogen realiseren; van iedere mogelijk object is met onze LED specials een unieke en bijzondere creatie te maken. 

Daar waar standaard LED leveranciers (met standaard oplossingen) stoppen gaat SoulMates InterActive door. Het ontwikkelen van Innovatieve LED staat daarbij hoog in het vaandel. Wij beschikken over een groot aantal door onszelf bedachte en geproduceerde LED Specials, eigen ontwerpers en eigen technici. SoulMates InterActive heeft voor uw project een ‘A tot Z’ oplossing; een totale LED solution.