Unbranded 

Creating Experience

Voor 'Brands', producenten van tv-programma's, musea, winkels en evenementen. Met hoogwaardig decoratief werk, interactieve technologie en een breed scala aan materialen vermaken, verleiden en creëren we een magische ervaring voor de klanten van onze klanten. Al meer dan een halve eeuw is dit een fascinerende zoektocht geweest om de grenzen van het mogelijke te verleggen, altijd op zoek naar het onmogelijke. Dat is Unbranded..


Design

Own Dutch Design, daar draait het om bij SparklingDeco. Onze eigen designers kunnen als geen ander de mooiste creaties voor u bedenken of uw eigen ideeën uitwerken in een Custom made Design Plan

Samen met de klant kijken we naar zijn of haar wensen, en met onze designer maken wij een visuele weergave van uw wensen zodat jullie een beeld krijgen bij wat jullie van ons kunnen verwachten.  En samen met alle beschikbare props is iedere kerst setting en decoratie realiseerbaar.


Vakmanschap

SparklingDeco werkt nauw samen met Unbranded Experience. Een bedrijf waar vakmanschap voorop staat en waar nog echt op maat werk geleverd wordt.
Vakmanschap is meer dan professionaliteit. 

Professionaliteit gaat over kennis en vaardigheden. Vakmanschap gaat over ervaring opdoen, blijven leren en werken vanuit gemeenschappelijke waarden. Dat is waar Unbranded voor staat; een own made product gemaakt door eigen vakmensen.


SpaceBuzz

SpaceBuzz is een lesprogramma voor groep 7 waarmee ‘The Overview Effect’ als metafoor wordt gebruikt om kinderen ‘ambassadeurs van de aarde’ te laten worden. Duurzaamheid vanuit eigen beleving en overtuiging. 

Dit inzicht komt uit de ervaring die astronauten op deden terwijl ze vanuit ISS op de aarde neerkeken, zagen wat ‘wij’ allemaal met de aarde uithalen en dat er geen ‘escape’ is. Ofwel een betere wereld begint bij jezelf. En vooral; je hebt er echt invloed op!